ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТВОРЧОЇ РОБОТИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА - Томашевський, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена особливостям організації творчої роботи молодших школярів на уроках образотворчого мистецтва в загальноосвітній школі і має на меті надати методичну допомогу вчителям середніх загальноосвітніх, художніх та мистецьких навчальних закладів.