ЗАСТОСУВАННЯ МОДИФІКОВАНИХ ДІЛОВИХ ІГОР У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ЗІ СТУДЕНТАМИ І МАҐІСТРАНТАМИ - Крутій, К.Л.; Маковецька, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Статтю присвячено проблемі застосування модифікованих ділових ігор у навчальному процесі вищого навчального закладу. Ігри розглянуто з точки зору їх класифікації, з’ясовано особливості та цілі проведення кожного виду ігор, акцентовано увагу на тому, що в практичній роботі зі студентами і маґістрантами використання модифікацій ділових ігор може підвищити творчу активність, бажання створювати нові розробки.