ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЛІТЕРАТУРИ В СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Решетняк, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття присвячена аналізу одного з актуальних питань сучасної теорії і практики професійної освіти – підвищенню педагогічної майстерності вчителя літератури в системі післядипломної освіти.