ДО ПРОБЛЕМИ РОЗРОБКИ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МОВИ ФІЗИКИ УЧНІВ СЕРЕДНЬОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ - Тихонська, Н.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті подана загальна характеристика дисертаційного дослідження, присвяченого детальній розробці методики навчання мови фізики учнів середньої загальноосвітньої школи.