АКСІОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Бардашевська, Ю.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті розглядається проблема озброєння майбутніх учителів комплексом знань, умінь та навичок організації дозвіллєвої діяльності старшокласників на основі аксіологічного підходу.