АНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕННЯ КАЗКИ В ПСИХОЛОГІЧНОМУ КОНТЕКСТІ - Бурчик, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті подається аналіз дослідження казки в психологічному аспекті. Дослідження проводиться із застосуванням принципу історизму, враховуючи сучасний контекст використання поняття казкотерапія в педагогіці та психології.