РОЛЬ І МІСЦЕ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА В ОСВІТНЬО-ВИХОВНІЙ СИСТЕМІ УКРАЇНИ В ПЕРІОД 1918-1920 рр. - Дергач, М.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті на основі архівних матеріалів аналізується процес застосування театрального мистецтва в системі формування особистості українців у 1918-1920 рр.