ПОНЯТТЯ АНСАМБЛЕВОЇ ТА СУМІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРА - Небуну, Ю. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті розглядаються поняття ансамблевої та сумісної діяльності, виявляється специфіка та визначення тих професійних якостей, котрі необхідні концертмейстеру для створення ансамбля з солістом-вокалістом.