ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Покровщук, Л.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті аналізуються питання методичного забезпечення процесу розвитку творчих здібностей у майбутніх учителів образотворчого мистецтва, висвітлюється практичний досвід вирішення вказаної проблеми засобами комп’ютерних технологій.