МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: МЕТА, ФУНКЦІЇ, ПРИНЦИПИ ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ - Приходько, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
У статті проаналізовано тлумачення основних дефініцій моніторингу якості загальної середньої освіти; розглянуто сутність моніторингу якості освіти. Визначено узагальнені вимоги до вирішення проблеми на законодавчому рівні.