ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Соловйов, К.О.; Пучина, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2006)
Пропонована стаття висвітлює пріоритетні напрямки розвитку педагогічної науки і практики. Технологія модульного навчання передбачає структурування елементів теоретичного і практичного знання. Саме модульний підхід містить цільовий план дій, банк інформації і методичне керівництво.