СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОСЛІДНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З ФОРМУВАННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті подано результати аналізу соціально-педагогічних особливостей організації дослідно-педагогічної роботи щодо формування ґендерної рівності студентської молоді, сформульовані концептуальні положення, що покладені в основу соціально-педагогічної моделі формування ґендерної рівності студентської молоді, напрямки соціально- педагогічної діяльності в рамках проекту „Ґендерне виховання майбутніх соціальних педагогів”.