СТАНОВЛЕННЯ ПЕДАГОГА В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Фалуш, І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті досліджується процес становлення педагога як у рамках інституту, так і на етапах його професійного самовизначення і самореалізації. Основна увага зосереджена на розкритті питання, яка ж саме система підготовки педагогів здійснює успішно становлення педагога, створює сучасні умови формування навичок, розвитку здібності майбутнього педагога до такого рівня, щоб він відразу ж розпочав якісну роботу.