ІНШОМОВНА ПІДГОТОВКА ІНЖЕНЕРІВ ЗАСОБАМИ ІНТЕНСИВНОЇ МЕТОДИКИ - Александров, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
Стаття розглядає можливі форми організації професійно-орієнтованої іншомовної підготовки інженерів за інтенсивною методикою в умовах корпоративного навчання.