РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ МИСЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ ЗАСОБАМИ ПРАВОСЛАВНОГО МИСТЕЦТВА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - Рашковська, В.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті наводяться напрямки розвитку культури мислення засобами православного мистецтва.