РОЛЬ ДІАГНОСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГА У РОБОТІ З ДІТЬМИ З ПРОБЛЕМАМИ В НАВЧАННІ - Волярська, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті обґрунтовано роль діагностичного обстеження в умовах спеціального освітнього закладу. Діагностика є необхідним структурним компонентом корекційно-педагогічної діяльності з оптимізації процесу навчання.