ПРОБЛЕМА УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ УЧНЯ - Болкова, З.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються актуальні проблеми управління процесом особистісного розвитку учня в сучасній школі шляхом створення сприятливих умов його життєдіяльності за інтересами, запитам та здібностями. Розкриваються принципи змісту та головна мета технології "Управління процесом особистісного розвитку учнів через диференційовані динамічні групи".