ТЕХНОЛОГІЗАЦІЯ ФОРМУВАННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглянуто теоретичні питання щодо технологізації ґендерної рівності студентської молоді, означено мету формування ґендерної рівності в контексті міжнародних та вітчизняних документів, подано принципи та класифікацію технологій формування ґендерної рівності.