СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З ОПІКУНСЬКОЮ СІМ’ЄЮ - Заверико, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються особливості опікунської сім’ї, дається її визначення, розкривається специфіка роботи з такими сім’ями, пропонуються ефективні форми взаємодії з опікунами.