МОДЕЛЮВАННЯ СТРУКТУРИ ФОРМУВАННЯ ФІЛОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ У СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ КОЛЕДЖІВ - Мартинюк, А. П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті доводиться необхідність використання основних моделей структурування змісту філологічних знань для студентів педагогічних коледжів у процесі їх професійної підготовки.