СОЦІАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ІЗ ВАДАМИ СЛУХУ В УМОВАХ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Мельничук, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті висвітлюються особливості соціального виховання дітей з вадами слуху в умовах спеціалізованих дошкільних закладів.