СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ З МОЛОДДЮ - Міщик, Л.І.; Тихонова, Н.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті аналізуються особливості профорієнтаційної роботи з молоддю в сучасних умовах розвитку освіти в Україні. Розглядаються концептуальні положення допрофесійної і професійної підготовки молоді.