МЕТОДОЛОГІЧНА ПОБУДОВА ВИКЛАДАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО СПЕЦКУРСУ „ПАТОСЕКСУАЛЬНА КРИМІНОЛОГІЯ”: ІНТРАДИСЦИПЛІНАРНА КОНЦЕПЦІЯ - Синєокий, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті автором сформовані основні принципи побудови інтрадисциплінарної (метасистемної) концепції патосексуальної кримінології як навчальної дисципліни та окреслені окремі методологічні проблеми щодо викладання її студентам різних спеціалізацій, зокрема юридичних, психологічних, медико-біологічних тощо.