СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО СТАНОВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ТЕЛЕВІЗІЙНОГО ВПЛИВУ - Шведова, Я. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті обґрунтовується необхідність педагогічного регулювання складної системи "студент- телебачення" у зв’язку з особливостями інформаційної епохи, пропонуються шляхи вирішення цієї проблеми.