ЖИТТЄВІ ЦІННОСТІ ОСОБИСТОСТІ ЯК ПЕРЕДУМОВА ФОРМУВАННЯ ГУМАНІСТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ - Александрова, О.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Стаття висвітлює результати дослідження сформованості смисложиттєвих орієнтацій майбутніх вчителів та необхідність формування в них гуманістичних цінностей як основи їхньої професійної діяльності.