ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З СІМ’ЯМИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ - Кириченко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Основний зміст статті містить розгляд питання професійної підготовки соціальних педагогів до роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Розглянуто технологічні компоненти роботи з сім’ями цієї категорії.