ВИКОРИСТАННЯ МУЗИЧНИХ ТВОРІВ У РОБОТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА З МОЛОДИМИ ПОДРУЖЖЯМИ - Лещенко, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті автор розглядає питання використання музичних творів у процесі формування відповідального ставлення до батьківства в молодого подружжя. Акцент у статті був зроблений на особливостях використання музики в роботі з майбутніми батьками.