ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ ТА ЇЇ СОЦІАЛЬНОГО СТАТУСУ - Овсяннікова, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються ціннісні орієнтації особистості у зв’язку з її соціальним статусом.