ВПЛИВ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ НА РОЗВИТОК КРЕАТИВНОСТІ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Козич, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто вплив науково-дослідної роботи студента на розвиток його креативності. Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною підготовки майбутніх фахівців до професійної творчої діяльності. Проаналізовано поняття «креативність», «творчі здібності», «обдарованість».