ПРИНЦИПИ АДАПТИВНОГО НАВЧАННЯ - Пішванова, В.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття з’ясовує шляхи ефективності освітньо-виховної стратегії в сучасному світі, визначаючи роль та місце адаптивного навчання. Показано, що для наведених у статті принципів адаптивної освіти загальною основою є індивідуалізація мислення та методологічне вміння підлаштовуватися під навчальні потреби студента. Можливість індивідуалізації навчання є однією з найголовніших переваг використання інформаційних технологій у якісно новому навчальному процесі.