ТЕХНОЛОГІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗАРЕЄСТРОВАНИХ БЕЗРОБІТНИХ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, УСТАНОВ - Волярська, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті з’ясовано особливості змісту технології професійної підготовки зареєстрованих безробітних в умовах навчальних підрозділів підприємств, організацій, установ. Представлено складові організації та проведення професійної підготовки даної категорії незайнятого населення. Узагальнено алгоритм розробки технології професійної підготовки зареєстрованих безробітних.