ГЕНЕЗИС ФІЛОСОФСЬКОЇ КАТЕГОРІЇ ПОНЯТТЯ МЕТОДОЛОГІЯ В ДИСЕРТАЦІЙНІЙ РОБОТІ : ПЕДАГОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Козубцов, І.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Генезис філософської категорії поняття методологія в дисертаційній роботі : педагогічний аспект.