НАВЧАННЯ ІНШОМОВНОГО ЛЕКСИЧНОГО МАТЕРІАЛУ НА ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИХ ЗЕМЛЯХ (1867-1939 РР.) - Лабінська, Б.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Навчання іншомовного лексичного матеріалу на західноукраїнських землях (1867-1939 рр.).