СТАНОВЛЕННЯ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ ДОШКІЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (1930-ТІ - 1941 Р.) - Яценко, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Становлення системи підготовки дошкільних працівників до професійної діяльності (1930-ті - 1941 р.).