ЕТНОПЕДАГОГІЧНИЙ ІДЕАЛ МАТЕРІ ТА БАТЬКА В УКРАЇНСЬКІЙ ТРАДИЦІЇ - Луценко, О.А.; Приходько, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Етнопедагогічний ідеал матері та батька в українській традиції.