МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ТВОРЧИМИ ЗАВДАННЯМИ, У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ФІЗИКИ - Андрєєв, А.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Методичні особливості використання лабораторних робіт з творчими завданнями, у процесі вивчення фізики.