ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Маляров, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Формування готовності майбутніх інженерів-педагогів до професійної діяльності.