МЕТОД РОЗІГРУВАННЯ СИТУАЦІЙ У РОЛЯХ ЯК ЗАСІБ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З СІМ’ЯМИ,ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ - Жукова, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Метод розігрування ситуацій у ролях як засіб підготовки соціальних педагогів до роботи з сім’ями,які опинилися в складних життєвих обставинах.