АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ НА УКРАЇНІ - Петриченко, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Аналіз проблеми підвищення якості вищої педагогічної освіти на Україні.