ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕДАГОГІЧНО ЦІННИХ ІДЕЙ ТА ДОСВІДУ МИНУЛИХ РОКІВ У СУЧАСНИХ ДОШКІЛЬНИХ УСТАНОВАХ - Притуляк, Л.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Особливості використання педагогічно цінних ідей та досвіду минулих років у сучасних дошкільних установах.