ПРОВІДНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТАНОВЛЕННЯ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ ДОШКІЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (ПОЧАТОК ХХ СТ. - 1917 Р.) - Яценко, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Провідні тенденції становлення системи підготовки дошкільних працівників до професійної діяльності (початок ХХ ст. - 1917 р.).