ВЕБІНАР-ОДНА ІЗ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ В КОНТЕКСТІ КІБЕРСОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ - Кудашкіна, О.З. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Вебінар-одна із форм організації виховного процесу в контексті кіберсоціалізації студентів.