ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ МАЙБУТНІХ АКТОРІВ ЗАСОБАМИ СЦЕНІЧНОГО МОВЛЕННЯ - Стадніченко, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Формування професійного спілкування майбутніх акторів засобами сценічного мовлення.