РОЛЬ І МІСЦЕ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЯК ЧИННИКА ФОРМУВАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Ткаченко, К.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Роль і місце педагогічної практики як чинника формування методичної компетентності майбутніх учителів початкових класів.