ЛІНГВОКОГНІТИВНІ УМІННЯ:СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ ТА ЛІНГВОКОГНІТИВНІ ПІДХОДИ ДО ЇХ УПОРЯДКУВАННЯ - Біденко, Л.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Лінгвокогнітивні уміння:сутність поняття та лінгвокогнітивні підходи до їх упорядкування.