ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ІНТЕГРОВАНОГО НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА - Бондар, Л.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Організація самостійної роботи студентів-філологів із використанням інтегрованого навчального середовища.