СТРАТЕГІЇ ФОРМУВАННЯ АНГЛОМОВНОЇ ЛЕКСИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Ярема, І.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стратегії формування англомовної лексичної компетентності студентів технічних спеціальностей.