ВИДИ МОТИВАЦІЇ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лях, Т.Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті автор розглядає поняття «мотивація», виокремлює групи мотивуючих факторів, пропонує види можливої волонтерської діяльності згідно з мотивами та потребами людини, наводить приклади соціального мотивування волонтерів у Всеукраїнському громадському центрі «Волонтер».