ПРОБЛЕМИ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ У СУЧАСНИХ СОЦІАЛЬНИХ РЕАЛІЯХ - Харченко, С.Я. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття висвітлює особливості соціалізації дітей та молоді в сучасних соціальних реаліях. Проаналізовано вплив традиційних та нових каналів соціалізації. Подається опис основних ризиків розвитку соціальної педагогіки, зокрема ризик розриву взаємодії соціально-педагогічної діяльності, соціальної педагогіки як науки та освіти у цій сфері.