ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА ЯК СКЛАДНИК ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ АГРАРІЇВ - Амеліна, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена проблемі формування екологічної культури в аграрних ВНЗ. Доведена необхідність екологічної освіти. Аналізується проблема формування свідомого і відповідального ставлення до екології й існування людини в природі як одна з основних проблем у процесі професійної підготовки майбутніх аграріїв. Пропонуються шляхи розвитку екологічної культури.